Different Roasted Beef//Beef roash recipes
روسٹ گائے کے گوشت کی روایتی ڈش ہے ۔ بنیادی طور پر ایک اہم کھانے کے طور پر تیار کیا جاتا ہے ، بچا ہوا حصہ اکثر سینڈوچ میں استعمال ہوتا ہے اور کبھی کبھی ہیش بنانے کے لئے استعمال ہوتا ہے۔ برطانیہ ، ریاستہائے متحدہ ، کینیڈا ، آئرلینڈ ، جنوبی افریقہ ، نیوزی لینڈ اور آسٹریلیا میں ، روسٹ گائے کا گوشت روایتی طور پر اتوار کے کھانے یا رات کے کھانے میں پیش کیا جانے والا ایک گوشت ہے .روسٹ گائے کا گوشت انگلینڈ کی قومی ڈش ہے اور انگریزی کے ثقافتی معنی رکھتا ہے جو 1731 میں "دی انگلینڈ کا روس بیف" ہے۔
Meat assumes a substantially more prevailing part in Pakistani food, contrasted with other South Asian cooking styles. Of the multitude of meats, the most mainstream are chicken, sheep, hamburger, goat, fish. Hamburger is especially pursued as the meat of decision for kebab dishes or the exemplary hamburger knife dish nihari
Meat Roast
Following the plans of Beef Roast. It is exceptionally flavorful plans. Attempt it at your kitchen, test you own and serve to your family and visitor. You can discover here hamburger broil, meat cook formula in urdu, bhuna gosht formula in urdu, pakistani bhuna gosht formula. Learn zaiqa dar khana pakana Indian and Pakistani meat plans. The most effective method to cook read in Urdu and Hindi.
meat cook plans
Fixings
- Meat - 2 kg piece, without fat
- Soya sauce - 2 tbsp
- Ginger garlic glue - 2 tbsp
- White vinegar - 1 cup
- Salt - to taste
- Lemon - 6, for juice and embellishing
- Yogurt - 1 kg
- Oil - 1/2 cup
Strategy
Wash and clean the meat piece. Prick everything over with the assistance of a fork so it ingests the flavors well.
Presently blend every one of the fixings in with hamburger and prick it again everywhere. Leave for marination for 1-2 hours.
Presently add oil in a pot and add this hamburger piece and add sufficient water to make the piece sink in it. Presently cover and cook on low warmth till the piece softens.
Add more water if fundamental for the meat to soften. Take the piece out blend the fixings again on the meat piece and meal in a dish with oil till oil comes on a superficial level. Serve decorated.
watch video for beef roast//beef rosh
- Hamburger (large part)- 2 kg
- White vinegar-1/2 cup
- Cleave ginger-2 tbsp
- Dark pepper-squashed 1/2 tbsp
- Lemon-4
- Salt-as test
- Yogurt-2 cup
- Oil-1/2 cup
- Pasli kay gosht ka tukra(Rib piece of meat) 1 kg
- Hari piaz(green onion)4
- Sufaid sirkah(white vinegar) 1 tbsp
- Surkh sirkah (red vinegar)
- Cooking oil 2 sp
- Mukhan (Butter) ½ pao
- Namak(salt)
- Kali mirch (dark pepper of course) hasbay ziaqa